με Transposh - translation plugin for wordpress
Ασπροβάλτα
Ασπροβάλτα

Με την αμμώδη παραλία της και έναν υπέροχο πεζόδρομο, η Ασπροβάλτα θα σας καταπλήξει!

σταύρος1
Σταυρός

Κοσμοπολίτικος, λαμπερός και πολυσύχναστος, με κρυστάλλινα νερά και αμμώδεις παραλίες, ο Σταυρός θα σας μαγέψει!

Βρασνά
Βρασνά

Με αμμώδεις, οργανωμένες παραλίες, και έναν παραθαλάσσιο πεζόδρομο, τα Βρασνά είναι καταπληκτικά!

προηγούμενο βέλος
επόμενο βέλος

O Δήμος Βόλβης

O Δήμος Βόλβης, που βρίσκεται στην κεντρική Μακεδονία, στην Ελλάδα, είναι ένας προορισμός που τα έχει όλα. Ένας μοναδικός συνδυασμός από μαγευτικές παραλίες βραβευμένες με γαλάζια σημαία, καταπράσινα βουνά με πλούσια δάση και τη δεύτερη μεγαλύτερη λίμνη στην Ελλάδα, η Βόλβη προσφέρει τα πάντα στον επισκέπτη! Ο τουριστικός οδηγός, παρέχει κάθε πληροφορία που μπορεί να χρειάζεστε για να κάνετε το ταξίδι σας στη Βόλβη ευκολότερο, ασφαλέστερο, πιο χαρούμενο και ανέμελο.
Απόλαυσε Καλοκαίρι Διακοπές Ονειρο Διακοπές στη Βόλβη!

Επιλέξτε τον προορισμό σας

Ασπροβάλτα

Η Ασπροβάλτα είναι ένα σημαντικό τουριστικό θέρετρο στο Στρυμονικό κόλπο, που φιλοξενεί χιλιάδες επισκέπτες κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. Ο 11 χλμ αμμώδης παραλία (long beach) έχει βραβευτεί με τη Γαλάζια Σημαία.

ΣΤΑΥΡΟΣ

Κοσμοπολίτικος, λαμπερός και πολυσύχναστος, ο Σταυρός είναι η έδρα του δήμου Βόλβης. Είναι ένα σύγχρονο χωριό με όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες για τις απαιτήσεις κάθε τουρίστα και με εκπληκτικές, Βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλίες.

Βρασνά

Τα Βρασνά είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό, που βρίσκεται μεταξύ Σταυρού και Ασπροβάλτας. Το χωριό αποτελείται από “Η Παραλία”, “Νέα Βρασνά” και το παλιό παραδοσιακό χωριό “Βρασνά”. Η παραλία είναι αμμώδης, μακρiά και βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

O Δήμος Βόλβης βρίσκεται στο νομό Θεσσαλονίκης, της Κεντρικής Μακεδονίας, στην Ελλάδα.

Βρείτε χρήσιμες οδηγίες και χάρτες από μεγάλες πόλεις των Βαλκανίων. Αποστάσεις και εναλλακτικές διαδρομές είναι επίσης χρήσιμες.

Πληροφορίες σχετικά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αποστάσεις από τους σταθμούς των λεωφορείων και τα αεροδρόμια από τις μεγάλες Ελληνικές κοντινές πόλεις.

Τα πάντα για τα αξιοθέατα, μουσεία, και μέρη για να επισκεφτείτε και να δείτε όταν βρίσκεστε στο Δήμο Βόλβης.

Ιππασία και ποδηλασία, σέρφινγκ, κανό και παρατήρηση πουλιών στη λίμνη, είναι μερικές από τις δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε.

Εδώ μπορείτε να βρείτε χρήσιμα τηλέφωνα για κάθε είδους έκτακτη ανάγκη που μπορεί να τύχει. Νιώστε ασφαλείς στο Δήμο Βόλβης.

Social media

Facebook

Βρείτε μας στο Facebook

Instagram

Δώστε μας μια ♥

Youtube

Δείτε τα βίντεο

Twitter

Δείτε τα νέα μας