με Transposh - translation plugin for wordpress

Ασπροβάλτα

Ασπροβάλτα είναι ένα σημαντικό τουριστικό θέρετρο που βρίσκεται στο Στρυμονικό Κόλπο και φιλοξενεί χιλιάδες επισκέπτες κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Βρισκόμενη στο σταυροδρόμι των νομών Χαλκιδικής, Θεσσαλονίκης και Καβάλας, η Ασπροβάλτα συνδυάζει αρμονικά το πράσινο του βουνού με την καταγάλανη θάλασσα.

Η πρόσβαση στην Ασπροβάλτα είναι εύκολη μέσω των πόλεων της Θεσσαλονίκης, Δράμας, Σερρών και Καβάλας, με απόσταση από την κάθε μία περίπου 75 χιλιόμετρα.

Η περιοχή προσφέρει και εναλλακτικές μορφές τουρισμού, καθώς διαθέτει χώρους έντονης αρχαιολογικής, πολιτιστικής, περιβαλλοντικής και θρησκευτικής σημασίας. Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες εκδρομές και σύντομα ταξίδια στις κοντινές περιοχές. Η πόλη της Θεσσαλονίκης, οι πανέμορφες παραλίες της Χαλκιδικής, ο αρχαιολογικός χώρος της Αμφίπολης, η γραφική πόλη της Καβάλας, και μια περιήγηση με βάρκα στο Άγιο Όρος είναι μερικά μόνο από τα παραδείγματα των διαθέσιμων δραστηριοτήτων.

Ο 11 χλμ αμμώδης παραλία της Ασπροβάλτας έχει βραβευτεί με Γαλάζιες Σημαίες και η Ασπροβάλτα προσφέρει μια πληθώρα από καταστήματα, αγορές, εστιατόρια, καφέ, και νυχτερινή ζωή.

Ψάχνω για

ΚΑΤΑΛΥΜΑ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
BEACH BARS
ΚΑΦΕΣ
ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ
ΨΩΝΙΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Καιρός & Χάρτης