Συμμετοχή του Δήμου Βόλβης στην έκθεση Grekka Panorama , στην Πολωνία

Ο Δήμος Βόλβης θα συμμετέχει στο Grekka Panorama 2018, τη μεγαλύτερη έκθεση για την Ελλάδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Βαρσοβία, από τον Δεκέμβριο 1 έως τον Δεκέμβριο 2, 2018, στο Εθνικό Στάδιο PGE Narodowy.

Είναι η μόνη αποκλειστική έκθεση για την Ελλάδα, οργανώνονται από το 2015, και δέχεται περισσότερους από 8,350 Πολωνοί επισκέπτες που ενδιαφέρονται να ενημερώνονται αποκλειστικά για την Ελλάδα και το κλείσιμο των διακοπών τους στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από επαγγελματίες tour operators στην Πολωνία, η Ελλάδα 2017 ήταν και πάλι ο κυρίαρχος προορισμός για την πολωνική αγορά, με μερίδιο αγοράς άνω του 31% και μια συνολική αύξηση της 8%, ενώ κατά την περίοδο Μαΐου – Αύγουστο σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους, η αύξηση ξεπέρασε 19%.

Την ίδια στιγμή, το 3ο SHOW ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ, όπου τα ελληνικά προϊόντα παρουσιάζονται από τους εισαγωγείς, διανομείς και παραγωγούς των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων, θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο.

Η έκθεση GREKCA ΠΑΝΟΡΑΜΑ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, την Πρεσβεία της Ελλάδα στη Βαρσοβία, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, το SETE, την ένωση εξωτερικού εμπορίου, την POX, την Ομοσπονδία Τουριστικών Γραφείων της Πολωνίας (PZOT), το Επιμελητήριο Τουριστικών Επιχειρήσεων της Πολωνίας (ΡΙΤ) και η πολωνική Ένωση Ελλήνων Επιχειρηματιών Ερμής.