με Transposh - translation plugin for wordpress

Τοποθεσία

του Δήμου Βόλβης

Η Βόλβη είναι δήμος του νομού Θεσσαλονίκης περιφέρεια, της Κεντρικής Μακεδονίας, στην Ελλάδα. Η έδρα του Δήμου είναι ο Σταυρός. Ο δήμος πήρε το όνομά του από τη λίμνη Βόλβη, τη δεύτερη μεγαλύτερη λίμνη της Ελλάδας.

Η τοποθεσία του δήμου Βόλβης είναι ιδανική για εκδρομές, καθώς απέχει περίπου μία ώρα από τις μεγάλες πόλεις της Καντρικής Μακεδονίας. Έτσι απέχει μία ώρα από τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, τις Σέρρες τη Δράμα και φυσικά το μοναδικό Άγιο Όρος.

Επίσης, απέχει περίπου μία ώρα από το διεθνές αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης “Μακεδόνια” και το διεθνές αεροδρόμιο της Καβάλας “Μεγάλου Αλεξάνδρου”.

Οδηγώντας , μπορείτε να έρθετε στη Βόλβη από άλλες χώρες γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, καθώς είναι 1,5 ώρα μακριά από “τους Ευζώνους ” στα σύνορα με την ΠΓΔΜ και “τον Προμαχώνα” στα σύνορα με τη Βουλγαρία. Μπορείτε επίσης να έρθετε σε δύο ώρες από “Νυμφαία” στα σύνορα με τη Βουλγαρία και “Κήπους” στα σύνορα με την Τουρκία. Μπορείτε να αναζητήσετε τις διαδρομές , από κάθε μεγάλη πόλη, στην καρτέλα διαδρομές.